Ми у Facebook
14.04.2014, 16:55

Рівненщина: на скільки подорожчає проїзд у маршрутках

У міжміських маршрутках на Рівненщині з'являються оголошення про подорожчання проїзду вже найближчими днями - в одних вказана дата 17 квітня, в інших - 26 квітня. Між тим, влада запевняє, що обговорення можливого підвищення за законом має тривати ще два з половиною тижні.
- Відповідна процедура повинна тривати місяць, - пояснює заступник голови Рівненської облдержадміністрації Тарас Пустовіт. - Є відповідна процедура, яка передбачає громадське обговорення запропонованих змін у тарифах. До її закінчення залишилось два з половиною тижні. Лише тоді офіційно може бути прийнято рішення про підвищення тарифів на пасажирські перевезення.

У рівненських маршрутках збільшать вартість проїзду?

За словами Тараса Пустовіта, нині обговорюється можливість підвищення тарифів на перевезення з нинішніх 23 копійок за кілометр до 30 копійок.

Рівненщина: чи збільшаться тарифи на проїзд у маршрутках?

- Я зустрічався з перевізниками цього понеділка. Вони говорять про збільшення цін на пальне і просять підняти тариф на перевезення. Запевнив, що вони будуть почуті, і тарифи переглянуть. Але я так само звернувся до них з тим, щоб підняти тариф лише на величину вартості пального, а не включати туди зарплати, ремонт тощо.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ