Ми у Facebook
15.04.2014, 11:19

Як україномовний гурт «Дзідзьо» із заходу на схід їздив [НОВЕ У БЛОГАХ]

Як україномовний гурт «Дзідзьо» із заходу на схід їздив Україну можна любити на словах, а можна й на ділі.
Упродовж останніх більш як двох місяців, а саме з 9 лютого до 8 квітня, я мав честь долучитися і бути свідком того, як музиканти-улюбленці молоді, україномовний гурт «Дзіздьо» гастролювали по усій Україні, прищеплюючи любов до української сучасної пісні та всього українського у ці буремні часи. Часи, коли більшість представників вітчизняного шоу-бізнесу поховалися через останні події у країні. У нас народилася ідея об’єднати Україну, зробити свій вклад на підтримку українського в цей складний для країни період, піднявши патріотичний дух наших земляків.

Школа журналістики на Рівненщині запрошує учнів 9-11 класів

Як відомо, гурт «Дзідзьо» має найбільший фан-клуб в Україні. Тобто це люди, які є кумирами, які приречені вести за собою, вчити чомусь, подавати приклад для наслідування. У16 містах, від Ужгорода до Харкова, від Чернівців до Полтави, від Ковеля до Вінниці музики їздили із патріотичними закликами до об’єднання українців і збереження цілісності неньки-України, неділимості нашої землі.

Жителька Рівненщини відсвяткувала 100-річний ювілей


І на заході, і в центрі, й на сході України артисти збирали повні зали, отримували аншлаг, переповнені зали та балкони. Цей всеукраїнський тур можна назвати не інакше як «туром єдності», адже в його основі лежала ідея нагадати кожному українцеві у кожному регіоні країни, що ми єдина сильна нація, а українська мова – це наше багатство.

ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ