Ми у Facebook
15.04.2014, 14:19

Перший військовослужбовець із Криму приїхав служити на Рівненщину

Сьогодні лави Рівненського зонального відділу військової служби правопорядку поповнилися новим офіцером з окупованого Криму.
Микола Кормогородський більше року служив на базі зберігання озброєння в кримській Євпаторії. Розповідає, останні декілька місяців для українських офіцерів на окупованому півострові були доволі складними, повідомдляє sfera-tv.com.ua

Микола Кормогородський, офіцер режимної служби:


- Було складно, тому що РФ блокувала всі частини, не дозволяла виводити зброю, пересуватися технікою і взагалі, в деяких частинах було заборонено навіть доставляти продукти до службовців.

Військові навчання на Рівненщині: бойові стрільби - щодня

Нині ж Микола приїхав служити на Рівненщину. Звідкіля власне і родом.

- Командування прийняло мене тепло, надають допомогу, познайомили сьогодні з особовим складом, представили. В подальшому знайомитимуся з місцевістю, - розповідає офіцер

Служитиме Микола у військовій службі правопорядку. Нині тут працює близько сотні військовослужбовців. За порядком вони стежать у двох областях – Рівненській та Волинській.

Олександр Ковальчук, начальник Рівненського зонального відділу військової служби правопорядку каже:


- Основні задачі новоприбулого офіцера - це забезпечення перепускного режиму, охорона й оборона бази зберігання, яка знаходиться в смт Оржів.

Щодня спільно із правоохоронцями військові патрулюють і вулиці міста. За порядком постійно стежить до 6 патрулів, у кожному по троє чоловік.

Рівненщина: перші результати місячника добровільної здачі зброї






На правах реклами