Ми у Facebook
17.04.2014, 11:48

Чи їздитимуть рівняни у маршрутках за 3.50 грн?

Перевізники стверджують, що у зв’язку із стрімким ростом цін на пальне та на запчастини до автомобілів опинилися на межі банкрутсва.
Перевізники стверджують, що вже сьогодні вони не мають можливості забезпечити пальним транспортні засоби та оплату праці водіям та обслуговуючому персоналу.

За словами голови правління ГО „Спілка водіїв” Сергія Овчиннікова, - якщо негайно не прийняти рішення про підвищення тарифу на перевезення пасажирів на міських маршрутах, наше місто очікує колапс пасажирських перевезень.

Рівненщина: обласна влада стверджує, що підняття цін на проїзд – незаконне

На загальних зборах міських перевізників 14 квітня 2014 року було прийнято рішення про звернення до міського голови м. Рівне з вимогою скликати позачервгове засідання виконавчого комітету міської ради м. Рівне та погодити встановлення тарифу на проїзд міським автомобільним транспортом загального користування м. Рівне у розмірі 3,5 грн.

Перевізники Рівненщини вже підняли ціни на проїзд


Президент ГО „Союз перевізників України” Валентин Демчук стверджує, що в разі, якщо ця проблема не буде врегульована, і вимоги перевізників не будуть враховані, то місту загрожує зупинка перевезення на міських маршрутах.

Зазначимо, що крім маршрутних таксі, у Рівному є ще тролейбуси, вартість проїзду в яких поки що не змінилась. Отож, у рівнян є вибір, яким транспортом і за скільки їхати.





На правах реклами