Ми у Facebook
15.04.2014, 10:34

Перевізники Рівненщини вже підняли ціни на проїзд

Поки влада тільки обговорює можливість зростання вартості проїзду в міжміських маршрутках, підприємці вже підняли ціни.
Сьогодні пасажирів, які зі Здолбунова добирались у Рівне, з самого ранку чекала шокотерапія. Замість звичних 4 гривень за проїзд їм довелося заплатити уже 6 гривень. Звісно, люди обурювались. Такі дії перевізників зіпсували настрій пасажирів.

У сільській маршрутці, наприклад, Здовбиця-Рівне, в якій раніше до Рівного можна було заїхати за 3.50 грн, сьогодні пасажири змушені викласти аж 5.50 грн.

Довідка Рівного: Як дістатися до кладовища Нове

Пасажири стверджують, що були готові до подорожчаня цін на проїзд, адже розуміють, що пальне зараз дуже дороге. Але збільшити ціну аж на 2 грн - це занадто різке подорожчання. Вони згодні на підвищення цін на 1 грн, або ж поступове збільшення вартості, але не на 2 і в одну мить. Скаржаться, що збільшуються ціни на все: продукти харчування, пальне, а от зарплати та пенсії тільки зменшуються, і кажуть, що не мають уявлення, як і за що жити далі.

Рівненщина: на скільки подорожчає проїзд у маршрутках

Водій маршрутного таксі Здовбиця-Рівне розповідає, що таке подорожчання є вимушеним, адже він два тижні працював безкоштовно, бо заробітку вистачало лише на пальне.

- А те, що ціни на ДП з 8.50 грн виросли до 15 грн - це не занадто? - обурюється водій. - Це не моя примха так збільшувати вартість проїзду.

Декому може ще пощастити, і цих два дні, до 17 квітня, він може поїздити за старими цінами, адже у деяких маршрутних таксі напрямку Рівне-Здолбунів висить попередження про зростання ціни на проїзд саме з 17 квітня.

У рівненських маршрутках збільшать вартість проїзду?

А ще перевізники, наприклад, маршрутного таксі Острог-Рівне теж уже підняли ціну на проїзд із 13 грн до 15 грн.

Що і на скільки ще подорожчає - важко сказати, але те, що жителям Рівненщини вже доведеться затягнути паски сильніше - це факт.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ