Ми у Facebook
17.04.2014, 15:52

Рівненщина: надання матеріальної допомоги на Дубенщині стане прозорішим

Питання матеріальної допомоги завжди постає, коли людина опиняється в скруті, проте інформація кому вона надавалась та як можна отримати допомогу часто хвилює не лише постраждалих.
Відтепер інформація про те, кому була надана матеріальна допомога за згодою осіб публікуватиметься на сайті райради та райдержадміністрації згідно рішення сесії Дубенської районної ради 16 квітня про порядок надання одноразової матеріальної допомоги найбільш незахищеним верствам населення району. Щоб не ставити потерпілих в незручне становище та не розголошувати лікарської таємниці, причини надання допомоги не публікуватимуться.

Міліціонери навчають добровольців патрулювати вулиці Рівного

Також за рішенням районної ради в разі тяжкого захворювання, негайного проведення лікування з хірургічним втручанням чи обставин, які об'єктивно порушують нормальну життєдіяльність особи, наслідки яких вона не може подолати без сторонньої підтримки, надається допомога у виняткових випадках без довідок про доходи та склад сім’ї. Заявник може надати додатково інші документи, які розкривають суть обставин, внаслідок яких він потребує надання матеріальної допомоги.

Рівненщина: обласна влада стверджує, що підняття цін на проїзд – незаконне

Матеріальна допомога надається на лікування або у випадку надзвичайної ситуації (стихійне лихо, пожежа, нещасний випадок та інше). Також одноразова матеріальна допомога надається громадянам району, яким виповнилось 100 і більше років. Розмір допомоги визначається спеціально створеною комісією.





На правах реклами

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини