Ми у Facebook
29.11.2014, 10:30

Сашко Білий планував одружитися на журналістці?

Сашко Білий загинув ще на початку весни, а про його смерть говорять і досі. З кожним днем розкриваються нові подробиці життя цього непересічного чоловіка.
Друг Олександра Музичка розповів, що за кілька тижнів до вбивства Сашка за ними стежили. Товариш наказував Білому вдягнути бронежилет, але Музичко знехтував порадою, а за три дні до смерті подарував його Дмитру Ярошу, - пише ТСН

Сашкові Білому приписують тісний зв'язок з криміналом. Журналісти отримали у МВС офіційне підтвердження щодо судимостей Музичка: з 1999-го по 2003-й Сашка Білого утримували в СІЗО, а у 2003 році його засудили до такого ж терміну за вимагання.

Смерть Сашка Білого: відтворення подій неподалік Рівного


Про покійного Музичка у рідному селі згадують або добре, або ніяк. Односельчани стверджують, що зі зброєю Сашка ніхто в селі не бачив. Кажуть, був добрим чоловіком і нікого не ображав.

Старший брат Олександра Музичка шокував журналістів подробицями з особистого життя Сашка. Вперше за 52 роки Олександр після Великодня планував одружитися. "Якраз весілля мало бути після Великодня. Вона – журналістка. Разом з Сашком жили вже кілька років, готувалися до одруження", – розповів Адам Музичко.

Міліція опублікувала висновок розслідування причин загибелі Сашка Білого

Нагадаємо, що координатор "Правого сектору" на Західній Україні Олександр Музичко (Сашко Білий) загинув 24 березня неподалік кафе "Три карася" в Бармаках, що поблизу Рівного.





На правах реклами