Ми у Facebook
21.04.2014, 14:00

В Одесі на білбордах малюнок Юрка Журавля: "Вова! Не делай маме нервы!" [+Фото]

Так одесити відповіли президенту РФ на його заяву, що Одеса у складі Новоросійського краю "була дарована Україні в царські часи". На білборді використали зображення рівненського музиканта та художника Юрія Журавля.
На вулицях Одеси розмістили кілька іронічно-гумористичних бігбордів із зверненням до президента Росії Володимира Путіна: "Вова! Не делай маме нервы!".

Карикатури рівнянина Юрія Журавля з Путіним прикрасили київські білборди

Розміщення зображень замовив депутат Одеської обласної ради Олексій Гончаренко. Крім напису, на білбордах є карикатура на Путіна авторства лідера рівненського гурту "От Вінта" Юрія Журавля. Президент Росії на малюнку тримає "під пахвою" літак, рушницю, а також танк на мотузочку. Праворуч – вищезгадана фраза, зверху – зображення пам'ятника герцогу Дюку де Рішельє (монумент вважається одним з основних символів міста, його встановлено на Приморському бульварі). Слово "мама" у слогані означає традиційне сприйняття Одеси, яку, як правило, називають "Одеса-мама". Частина виразу "не роби нерви" узята з одеського лексикону.



БІЛЬШЕ ФОТО: Карикатури рівнянина Юрія Журавля про Путіна

Олексій Гончаренко пояснив, що бігборди - це відповідь Путіну на його заяву про те, що Одеса у складі Новоросійського краю "була дарована Україні в царські часи".





За матеріалами: tsn.ua.





На правах реклами