Ми у Facebook
21.04.2014, 15:04

Нова хвиля 2014: Хто представить Україну [+Відео]

Із тринадцяти виконавців, які хотіли виступити на Новій хвилі 2014 від України, залишилося тільки два: Вікторія Петрик і В'ячеслав Рибіков.
16-річна Вікторія Петрик з Одеської області та 23-річний В'ячеслав Рибіков з Донецька представлять Україну у фіналі Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля 2014» в Юрмалі, який в прямому ефірі транслюватиме телеканал «Україна» з 22 по 27 липня.

Їх затвердили всі члени журі музичного конкурсу. Українські виконавці три тижні працюватимуть в "тренувальному таборі" Нової хвилі 2014, а влітку представлять нашу країну в Юрмалі на конкурсі.

Українці не вразили журі "Нової хвилі 2013"

З юною співачкою Вікторією Петрик глядачі знайомі давно - в 2010 році вона перемогла в конкурсі «Дитяча нова хвиля». У 2008 році дівчинка зайняла 2 місце на «Дитячому Євробаченні».



Вікторія Петрик, фіналістка конкурсу «Нова хвиля 2014»:
«Незважаючи на те, що я вже вдруге беру участь у півфіналі «Нової хвилі», все ніби вперше, особливо хвилювання. Я дуже рада своїй перемозі і зараз буду посилено готуватися до фіналу конкурсу, щоб гідно представити нашу країну».

Дивись онлайн-відео виступу Вікторії Петрик:


В'ячеслав Рибіков відомий рівнянам по шоу «Голос країни 4».



В'ячеслав Рибіков, фіналіст конкурсу «Нова хвиля 2014»:
«Моя перемога несподівана. У мене до фіналу немає ще репертуару, тому я буду працювати, працювати і ще раз працювати. Також я буду посилено вчити українську мову. Адже у фіналі потрібно виконати пісню на своїй рідній мові, а я російськомовний, і мені здається, що по-українськи я співаю з акцентом. Але я все обіцяю виправити».

Дивись онлайн-відео виступу В'ячеслава Рибікова:


Нагадаємо, у 2010 році у конкурсі "Нова хвиля" брала участь представниця Рівненщини, уродженка Костополя Тетяна Ширко, яка зайняла друге місце. Тоді нашій землячці не вистачило всього 1 балу для перемоги!..

За матеріалами ivona.bigmir.net.





На правах реклами