Ми у Facebook
22.04.2014, 13:18

Олександр Музичко (Сашко Білий) застрелився сам, – Баганець

Олександр Музичко, відомий також за прізвиськом Сашко Білий, застрелився сам із пістолета ПМ випадково, під час протистояння з міліціонерами, які його затримували.
Про це заявив заступник Генпрокурора Олексій Баганець на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо розслідування обставин загибелі Музичка, повідомляє УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

Сашко Білий планував одружитися на журналістці?

Нагадаємо, у ніч на 25 березня неподалік Рівного під час спецоперації із затримання загинув лідер західноукраїнського крила "Правого сектору" Олександр Музичко. Міліціонери заявили, що Музичко чинив опір і відстрілювався. Натомість соратники вбитого звинуватили правоохоронців у зумисному вбивстві і наполягали на відставці міністра внутрішніх справ.

Музичко і "Правий сектор" на сесії Рівненської облради [+Відео]

Згідно з висновками службового розслідування МВС України, порушень із боку правоохоронців під час затримання Олександра Музичка виявлено не було.

Як відомо, раніше депутати створили ТСК для розслідування загибелі О.Музичка. Нагадаємо, під час проведення спецоперації бійцями УБОЗ та "Сокіл" загинув куратор "Правого сектору" у Західних областях Олександр Музичко (Сашко Білий). Відомо також, що МВС також створило комісію з розслідування обставин загибелі Сашка Білого.

МВС припускає, що Музичко (Сашко Білий) застрелився сам: нові подробиці

Додамо, прес-секретар “Правого сектора” Артем Скоропадський у коментарі УНН пояснив вбивство Олександра Музичко (прізвисько — Саша Білий ) і арешт членів “Правого Сектора” в Полтавсткой області відвертим саботажем Міністерством внутрішніх справ здобутків революції.





На правах реклами