Ми у Facebook
24.04.2014, 10:40

Які державні підприємства Рівненщини є найбільшими боржниками із виплати зарплат?

Станом на 1 квітня за оперативною інформацією головного управління статистики у Рівненській області загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати становить до 6448,6 тис.грн.
До цього переліку потрапляють працівники економічно активних підприємств - 6430,3 тис. грн та суб’єктів господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом -18,3 тис. грн.

Як повідомляє khomko.rv.ua, найбільшими боржниками із виплати заробітної плати є ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод», комунальне підприємство «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради, Рівненське обласне виробниче комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал».

Як працюватиме «Рівнеазот»?

У 2014 році відбулося 5 засідань міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На засідання комісії запрошено керівників 72 підприємств, арбітражного керуючого підприємства та суб’єкта підприємницької діяльності-фізичну особу. На засіданнях комісії заслухано інформацію керівників підприємств-боржників про стан справ, можливі шляхи погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

На Рівненській АЕС запрацював один енергоблок

Згідно з рішенням міської тимчасової комісії направлено 17 листів у державні органи влади, керівникам підприємств та їх власникам щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях м. Рівне.





На правах реклами