Ми у Facebook
24.04.2014, 10:40

Як працюватиме «Рівнеазот»?

Сьогодні, 24 квітня, на ПАТ «Рівнеазот» керівники Рівненської облдержадміністрації зустрінуться з дирекцією підприємства. Головне питання - перспектива роботи «Рівнеазоту» з огляду на його значну залежність від вартості природного газу.
Тим часом у прес-центрі ПАТ "Рівнеазот" днями запевнили, що чотири виробники азотних добрив: ПАТ «Азот» (Черкаси, Україна), ПАТ «Концерн СТИРОЛ» (Горлівка, Україна), ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» (Сєвєродонецьк, Україна) та ПАТ «Рівнеазот» (Рівне, Україна), які входять до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), продовжать роботу і після завершення весняної посівної кампанії.

"Рівнеазот" буде нарощувати виробництво селітри

«Ми не збираємося зупиняти і закривати наші підприємства азотної хімії після закінчення весняної посівної. Усі бізнес-плани, які були затверджені на початку 2014 року на підприємствах, реалізуються повністю. Ми вкладемо в свої підприємства понад $ 120 млн. В основі модернізації – нарощування обсягів виробництва найбільш затребуваних видів добрив – аміаку, ВАС, КАС та аміачної селітри», – сказав генеральний директор холдингу OSTCHEM Олександр Халін. Він також підкреслив, що: «Робочі місця на наших підприємствах (понад 20 тис. співробітників) будуть збережені».

Голова Рівненської ОДА зустрінеться з керівництвом "Рівнеазоту"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ