Ми у Facebook
26.04.2014, 08:20

Гороскоп на 26 квітня: змінити обстановку

Позитивних тенденцій більше, ніж труднощів. Добре працювати фізично та відпочивати на свіжому повітрі, вирушати в недалекі поїздки.
Астрологічний прогноз: 26 квітня 2014, субота.

27 місячна доба. Місяць у знаку Овна (четверта чверть/спадає).

Нові справи починати не варто, а от довести до логічного завершення старі було б дуже добре. Не скільки часу можуть муляти очі різні побутові дрібниці, безлад у паперах та шафах, недописані реферати й курсові, невідремонтовані двері та сантехніка!

Особливо добре сьогодні вирушати в короткі подорожі, працювати фізично та відпочивати на природі й у сільській місцевості.

Усі важливі й довготривалі справи, пов’язані з бізнесом, кар’єрою, громадсько-політичною діяльністю і великою кількістю людей, поки що варто відкласти на потім.

Зараз важливо відпочити, переключившись на абсолютно інший вид діяльності.

Поради рівнянам: як побороти авітаміноз [ІНФОГРАФІКА]

Адже внутрішньої енергії у багатьох з нас дуже мало, ми все частіше почуваємося спустошеними та виснаженими. А попереду дуже напружені й важкі дні. Астрологи попереджають про наближення Нового Місяця (Молодика) та особливо небезпечного для неадекватних людей кільцевого сонячного затемнення у вівторок, 29 квітня.

А поки що із задоволенням спілкуйтеся, знайомтеся, жартуйте, фліртуйте, займайтеся творчістю, благодійністю, допомагайте батькам та старшим родичам, обмінюйтеся добрими новинами, отримуйте якомога більше позитивних емоцій, їжте вітамінні салати з першої весняної зелені та овочів.

Гороскоп на тиждень 21 - 27 квітня

Якщо змінити обстановку й повністю відволіктися від щоденної рутини, можна несподівано знайти відповідь на якесь важливе питання, яке не дає спокійно жити й міцно спати…

І про всяк випадок не дуже тисніть своїм авторитетом на дітей і підлеглих, слідкуйте за своїми словами, щоб не зіпсувати нікому настрою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: апрель 2014
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ