Ми у Facebook
28.04.2014, 17:45

Рівняни знову зможуть діставатися до Криму потягом

Попередній продаж квитків відкрито на потяги, які відправляються в рейс після 10 травня 2014. Зокрема відкрили попередній продаж квитків на потяг Ковель-Сімферополь.
Після зміни розкладу руху поїздів у зв'язку з ремонтними роботами на ділянці Білгород-Городище, Укрзалізниця відновила попередній продаж квитків на потяги, які відправляються в рейс після 10 травня 2014 року. Про це повідомляє прес-служба УЗ.

Зокрема, попередній продаж квитків відкритий на потяги, що курсують з Сімферополя до Києва, Львова, Маріуполя, Ковеля, з Києва в Донецьк, Херсон, Адлер, Запоріжжя, Севастополь та інші міста, повідомляє biz.liga.net

В Одесі на білбордах малюнок Юрка Журавля: "Вова! Не делай маме нервы!"

Нагадаємо, уповноважені представники залізничних адміністрацій України, Росії, Молдови та Білорусі розробили пропозиції щодо обсягів руху пасажирських поїздів у сполученні зі станціями АР Крим.

Залізничні адміністрації попередньо обробили для подальшого узгодження 32 графіки руху для проходження пасажирських поїздів до півострова.

Путін хоче в Криму створити гральну зону

Коригування графіка руху поїздів на 2014-2015 роки викликана значним зменшенням пасажиропотоку в АР Крим та введенням додаткових зупинок для огляду поїздів.





На правах реклами