Ми у Facebook
28.04.2014, 12:33

Чи буде у Рівненській обласній раді відеотрансляція за 5,5 тисячі доларів? [+Фото]

Голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов на своїй сторінці у Фейсбук запропонував обговорити важливість та можливості організації відеотрансляцій сесій облради. Так, Михайло Кириллов розповів про можливість реалізації такої ідеї за 5,5 чи 6,5 тисячі доларів.
- Вже неодноразово піднімалося питання щодо відеотрансляцій сесій Рівненської обласної ради. Лунали думки про встановлення декількох звичайних web-камер і вкластися в мінімальний бюджет. Однак якість зображення там надзвичайно низька і немає можливості управління цими камерами. Ми звернулися до декількох місцевих організацій аби вони надали нам пропозиції щодо більш якісного та професійного обладнання. Поки що відгукнулося лише одне підприємство, яке готове встановити нам обладнання та збудувати систему для відеонагляду.
Тому відразу хочу спитати думку громади. Бо найдешевна пропозиція становить майже 5,5 тисяч дол. (опис в додатку). Якщо більш якісні камери, то 6,5 тисяч дол. і, відповідо, 7,2 тисяч дол.
Готовий вислухати думки та пропозиції
, - написав на своїй сторінці у Фейсбук Михайло Кириллов.

Довірені особи кандидатів у Президенти на Рівненщині [+СПИСОК]

У коментарях рівняни висловлюють свої думки щодо такої пропозиції - одні кажуть, що підтримують проведення якісних онлайн трансляцій і підтримують виділення коштів з бюджету на цю потребу. Інші ж, зокрема журналісти, пропонують "для початку бюджетний варіант силами місцевих ЗМІ. Варіанти можна обговорити. А буде більше грошей, тоді можна й про якіснішу апаратуру подумати. З подачею сигналу на сайт облради і ретрансляцію на інші ЗМІ, за їхнім бажанням (без грошей з бюджету)".

А який же варіант пітримають депутати Рівненської обласної ради, стане відомо вже з часом.






На правах реклами