Ми у Facebook
29.04.2014, 11:00

Кернеса доставили для лікування в один з госпіталів Ізраїлю

Харківський міський голова Геннадій Кернес проходитиме подальше лікування після вогнепального поранення в одному з госпіталей Ізраїлю.
Близько 9:00 він прибув туди у супроводі дружини і бригади ізраїльських лікарів, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Харківської міськради.

Як повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Юрій Сороколат, рішення про можливість переїзду було прийнято вночі 29 квітня після консиліуму ізраїльських фахівців і лікарів Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. О. І. Мещанінова.

Перші коментарі лікарів про стан пораненого Кернеса після операції

За словами директора Харківського інституту загальної та невідкладної хірургії Валерія Бойка, відбулася стабілізація життєвих показників Геннадія Кернеса, що дозволило прогнозувати благополучний переліт. Далі лікуватимуть мера ізраїльські лікарі, які мають значно більший досвід у лікуванні вогнепальних поранень.

Як зазначив Юрій Сороколат, фахівці як і раніше підтримують Геннадія Кернеса в стані медикаментозного сну і забезпечують вентиляцію легенів.

На Кернеса скоєно замах: він серйозно поранений

Як повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, Генпрокуратура дала дозвіл на лікування Харківського міського голови за кордоном.





На правах реклами