Ми у Facebook
03.05.2014, 11:33

ДТП на Рівненщині: двоє загиблих

У страшній автопригоді у Млинівському районі на Рівненщині загинула 18-річна дівчина та 26-річний молодик.
За попередньою інформацією, 28-річний водій автомобіля «MERCEDES-BENZ», житель Дубенського району, рухаючись зі сторони міста Дубно в напрямку міста Луцьк, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «VOLKSVAGEN CADDY» під керуванням 24-річного жителя Волинської області, який рухався в зустрічному напрямку.

На Рівненщині знайшли авіабомбу

У результаті дорожньо-транспортної пригоди обидва водії, 4 пасажири з автомобіля «VOLKSVAGEN CADDY» та один пасажир з автомобіля «MERCEDES-BENZ» каретою швидкої медичної допомоги були доставлені в реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні. На жаль, 18-річна пасажирка та 26-річний пасажир автомобіля «VOLKSVAGEN CADDY», жителі Волинської області, через деякий час померли під час надання медичної допомоги.

Рівненщина: дворічна дитина випадково зачинилась у квартирі

Нині всі обставини пригоди з’ясовуються. Куди саме прямували водії, поки невідомо. Кермувальник «MERCEDES-BENZ» перевозив велосипеди. Після зіткнення вони повипадали на дорогу.

Джерело: rivne1.tv





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ