Ми у Facebook
05.05.2014, 17:06

Рівненщина: встановлено режим безпеки на 9 Травня

Враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в Україні, голова Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок розповів про режим безпеки, якого просять дотримуватися 9 Травня.
Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок закликав громадських активістів та загалом усіх жителів Рівненщини утриматися від проходженням колонами центрами міст, адже це унеможливлює дотримання заходів безпеки. Очільник області рекомендував перенести вшанування до пам'ятних монументів чи в межах місць поховання.

Рівненський "Правий сектор" зробив заяву щодо відзначення 9 травня

- Я не хочу сказати, що святкування 9 Травня потрібно відмінити повністю, треба відмовитися від проведення масових заходів, що пов'язані з проходженням по центру міста колонами, - розповів голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок. - Ми рекомендуємо органам місцевого самоврядування та райдержадміністраціям відмінити паради. В цей день посилено працюватиме прес-служба Рівненської ОДА, служби безпеки, ОК "Північ", щоб повідомляти оперативну інформацію.

Також Сергій Леонідович розповів, що вже провів перемовини з патріотичними політичними силами і вони підтримують його ініціативу щодо встановлення режиму безпеки на 9 Травня.





На правах реклами