Ми у Facebook
08.05.2014, 15:54

Рівненські міліціонери готові допомогти відновити мир на Сході України

Рівненські правоохоронці готові відправитися на Схід України, щоб допомогти своїм кологем відновити мир та спокій. Для цієї місії зголосилося 140 міліціонерів.
На даний час рівненські міліціонери чекають вказівки Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на відправку на Схід України, де відбуваються масові заворушення та збройні провокації.

"100 правоохоронців територіальних відділів міліції, 20 працівників Державтоінспекції та 20 працівників Державної служби охорони готові в будь-яку хвилину виїхати у східні області України, — зазначив начальник управління громадської безпеки, полковник міліції Олексій Лозян. — Основне їх завдання – охороняти громадський порядок у містах, куди їх направить керівництво міліції України"

Жителі Слов'янська масово залишають місто

Бойовий дух працівників міліції на висоті. Правоохоронці відзначають, що допомагати своїм побратимам охороняти мирних громадян і зберегти цілісність України – їхній обов’язок та покликання.

— Серед цих 140 міліціонерів немає жодного, хто б їхав проти своєї волі, — розповідає начальник штабу УМВС України в Рівненській області, керівник зведеного загону, полковник міліції Борис Мельничук.

Над Маріупольською міською радою знову висить прапор Росії

Троє рівненських підприємців вручили міліціонерам матеріальну допомогу. Анатолій Сидорук, Василь Кльоп та Віталій Лозян передали правоохоронцям 40 тисяч гривень. Чоловіки впевнені, що у випадку дислокації рівненських міліціонерів на Схід, матеріальної скрути їм не уникнути.





На правах реклами