Ми у Facebook
09.05.2014, 12:41

Власник "Рівнеазоту" Дмитро Фірташ обіцяє працівникам підприємства пільгове житло

Працівники "Рівнеазоту" зможутиь придбати квартири у кредит під 6 відсотків річних у гривні, запевняє Фірташ.
У рамках житлової програми для співробітників азотних підприємств Ostchem щорічно буде вводитись у експлуатацію чотири багатоквартирних будинки, заявив голова Ради Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ під час телемосту з працівниками концерну «Стирол», Черкаського і Сєвєродонецького «Азотів» та «Рівнеазоту».

У Рівному обговорять можливості та загрози для бізнесу

«У кожному місті, де працюють наші підприємства, щорічно ми плануємо закладати по одному будинку для співробітників підприємств, тобто чотири будинки повинні будуватись щороку. Приблизний кошторис, який ми бачимо – близько 50 млн. гривень, якщо ми будемо будувати будинки власними силами», – цитує Дмитра Фірташа його прес-служба. При цьому бізнесмен зазначив, що квартири можна буде купити в кредит під 6 відсотки річних у гривні. «При нинішніх депозитних ставках та інфляції – це, фактично, безкоштовні кредити. Банк «Надра» готовий виділяти ці кредити на 15-20 років з коштів, які зарезервують підприємства на своїх рахунках», – сказав Дмитро Фірташ.

Як працюватиме «Рівнеазот» через підвищення ціни на газ?

Раніше, під час візиту на "Рівнеазот" у вересні минулого року Дмитро Фірташ заявляв, що в перспективі на "Ювілейному" у Рівному розбудують цілий мікрорайон для хіміків і не лише з житловими будинками, а й необхідною інфраструктурою.

У Рівному біля "Золотої Підкови" Фірташ збудує новий мікрорайон





На правах реклами