Ми у Facebook
12.05.2014, 12:06

Олексій Губанов уже не депутат Рівненської міської ради?

Олексій Губанов - депутат Рівненської міської ради, але вже кілька сесій поспіль він не з'являється на засідання. Інформація про те, що Олексій Володимирович написав заяву про складання повноважень, обговорюється в кулуарах та в інтернеті, але як виглядає ситуація насправді?
Нагадаємо коротку передісторію питання. 20 лютого у Рівненській міській раді було ліквідовано Партію регіонів.

"Повідомляю Вас про розпуск фракції Партії регіонів у Рівненській міській раді згідно з рішенням фракції. Заяви депутатів про вихід з фракції додаються”, - з такою заявою на ім’я міського голови Рівного Володимира Хомка тоді звернувся голова фракції Партії регіонів у Рівнераді Олексій Губанов.

Олексій Губанов вийшов з фракції Партії регіонів

Тією ж датою, 20 лютого, датована заява Олексія Губанова про вихід з Партії регіонів.

У Рівнераді ліквідовано фракцію Партії регіонів

Після такого рішення і після революційних подій, Олексія Губанова на сесіях Рівнеради не можна було побачити. Вже кілька засідань поспіль Олексій Губанов не з'являється у сесійній залі Рівненської міської ради. А в кулуарах та в інтернеті активно обговорюють те, що Олексій Губанов написав заяву про складання депутатських повноважень.

Секретар Рівненської міської ради Андрій Грещук розповів, що пригадує про заяву щодо розпуску Партії регіонів, а от заяву про складання депутатських повноважень Олексія Губанова Андрій Васильович не бачив.

- Можливо ця заява десь тут "крутиться", але офіційно ми її не розглядали і рішення не приймали. Водночас написанння заяви - не означає складання депутатських повноважень. Пригадую, що минулого скликання був депутат Сергій Кричильський, який теж написав заяву. Депутати її не задовольнили, а потім він і далі ходив на сесії, брав участь у голосуванннях, - розповів секретат Рівненської міської ради.

Водночас,як пише rivne1.tv: "За словами Олексія Губанова, таку заяву про складання депутатських повноважень написав кілька місяців тому, разом із заявою про саморозпуск фракції у міськраді".

Тим часом у четвер, 15 травня, депутати Рівнеради знову зберуться на сесію. Цікаво, чи побачимо Олексія Губанова у сесійній залі цього разу?





На правах реклами