Ми у Facebook
13.05.2014, 17:38

"ТелеМайдан" на "Рівне 1": 13 травня - телеміст "Рівне - Запоріжжя" [ОПИТУВАННЯ]

Чого очікують у регіонах України від майбутнього Президента? Експерти і громадські активісти з Рівного та Запоріжжя говоритимуть про це під час телемосту "Новий Президент - очікування регіонів", який вийде в ефір телеканалу "Рівне 1" в рамках ток-шоу "ТелеМайдан" 13 травня.
"Новий Президент - очікування регіонів" - це серія телемостів, які відбуваються нині між регіональними телекомпаніями Заходу і Сходу, Центру, Півночі і Півдня України в рамках конкурсу, який був оголошений у квітні Незалежною асоціацією мовників. Телерадіокомпанія "Рівне 1" стала одним із переможців цього конкурсу, подавши на нього проект "ТелеМайдан". Відтак, Перший місцевий отримав можливість провести телемости з трьома регіональними телеканалами України. Перший телеміст об'єднає "Рівне 1" і телекомпанію "Алекс" із Запоріжжя. А під час другого рівняни спілкуватимуться з Харковом (ТРК "Симон") та Черкасами (ТРК "ВІККА").

ВІДЕО: Депутати Рівнераді на "ТелеМайдані" - про 9 травня, бурштин та незаконне будівництво

У студіях усіх міст-учасників проекту будуть присутні експерти та громадські активісти з відповідного регіону. Вони обговорюватимуть очікування від майбутнього Президента в політичній та економічній сферах, а також даватимуть настанови майбутньому главі держави щодо збереження єдності, територіальної цілісності нашої країни. Передбачені й включення з рівненського Майдану, а також - запитання від інтернет-користувачів. Ви вже зараз можете висловити власні настанови до майбутнього Президента в коментарях до цього матеріалу - і найцікавіші думки прозвучать у прямому ефірі "ТелеМайдану"!

ТелеМайдан: нардеп Юрій Благодир про ситуацію на сході та проведення референдуму [+Відео]

Телеміст "Рівне - Запоріжжя" вийде в ефірі "ТелеМайдану" на Першому місцевому у вівторок, 13 травня, о 20.20.

Телеміст "Рівне - Харків - Черкаси" вийде в ефірі "ТелеМайдану" на "Рівне 1" у четвер, 15 травня, о 20.20.



Дивіться "ТелеМайдан" на Першому місцевому - і долучайтесь до розмови у коментарях!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ