Ми у Facebook
14.05.2014, 17:01

Голова Рівненської ОДА прогнозує, що на нього чинитимуть тиск

Про це повідомив голова Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок, коментуючи питання легалізації видобутку бурштину на Рівненщині.
Зараз на Рівненщині активно обговорюють питання легалізації видобутку бурштину. Так, вже було проведено круглий стіл, на якому науковці та юристи обговорили можливості створення закону "Про бурштин" і розгляд його на сесії Верховної ради.

На Рівненщині місцеві жителі збираються перекрити трасу Київ - Ковель

Крім того, після стрілянини на Сарненщині, яка відбулася 9 Травня, депутати Рівненської обласної ради 14 травня зібралися на позачергову сесію. Депутати прийняли звернення до верховної ради, кабінету Міністрів щодо прийняття закону "Про бурштин".

Василь Берташ: "Якщо я "кришував" бурштин - хай мене покарає Бог"

Коментуючи питання легалізації видобутку бурштину, голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок прогнозує, що на нього можуть чинити тиск, щоб не дозволити вирішити це питання.

Рівненський нардеп Юрій Вознюк пропонує зробити бурштин дорогоцінним камінням

- Дії по легалізації бурштину отримують супротив. Багато є тих, хто хочуть цього не допустити. Я прогнозую, що буде тиск на мене, на працівників правоохоронних органів. Але ми чітко стоїмо на своєму, щоб навести лад шляхом легалізації, - розповів Сергій Рибачок.





На правах реклами