Ми у Facebook
19.05.2014, 13:23

"Фестиваль м’яса та вина" зібрав у Рівному справжніх цінителів вишуканого відпочинку [+Фото]

"Фестиваль м'яса та вина" проходить у рівненському ресторані «SKYBAR MANHATTAN» уже вдруге. Усі, хто завітав того дня на свято, мали змогу ознайомитись з історією та традиціями споживання вина в поєднанні зі стейками із м’яса телятини.
Новинка сезону – «сліпа» дегустація. Тобто гостям фестивалю пропонували шість видів вин, які вони повинні були спробувати вгадати, спираючись лише на свої смакові відчуття. Найкращого дегустатора чекав подарунок – пляшка гарного вина від партнера фестивалю "Wine Time".

Згодом сомельє відкрив секрети та пояснив, які ж насправді вина вгадували дегустатори. Усі вина були червоні сухі, виробництва Іспанії («Manon Tempranillo», «Orowines Jumilla Honoro Vera»), Аргентини («Alta Vista Premium Cabernet Sauvignon», «Atamisque Serbal Maibec»), Чилі («Vinedos Emiliana Etnico Organic Red Blend») та Грузії («Besini Сапераві»).





Під час дегустації вина "Alta Vista Premium Cabernet Sauvignon" офіціанти почали подавати гостям по черзі чотири види стейків різних ступенів прожарювання.

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ



Скуштувавши неперевершеного смаку вина у поєднанні з неймовірно смачним м’ясом, гості залишилися більш ніж задоволені другим за рахунком фестивалем.



Організатори події наголошують, що це далеко не останній фестиваль м’яса та вина. Отже, чекаємо з нетерпінням нового сезону з новими винами та смачними стейками!





На правах реклами