Ми у Facebook
22.05.2014, 16:00

Як у Рівному кліп знімали [+Відео]

Двоє друзів СВОБОДНЫЙ і 4eLf на Nelly Studio записали позитивний трек під інструментал Сергія Попика і запросили заспівати приспів фронтмена гурту «Miss Tery» - Олю. А згодом ще й вирішили зняти кліп на цю пісню.
"Трек почав швидко розходитися в інтернеті і активно ротувався на "Радіо Трек", також 14 тижнів тримався в Хіт-параді «Своя Сімка», де 3 рази займав 1 позицію, тому було вирішено знімати кліп", - розповідає один із виконавців Сергей СВОБОДНЫЙ Загребельний.

Зйомки кліпу проходили в Парк-готелі "Швейцарія", бар-ресторані "Blues and Jazz", салоні краси "Broadway", нічному клубі "Магнат".



У галереї «Євро-Арт» відкриється виставка картин молодої рівненської художниці

Перед виходом кліпу на ютубі, він був презентований на телеканалі JuCe TV (Санкт-Петербург), а також музиканти випустили 200 промо-дисків із однойменною назвою «Рассвет», куди увійшли окрім кліпу в максимальній якості, 2 варіанти треку, а також композиція – «Одна любовь» та скіт «В девяносто шестом…». Всім, кому не вистачило дисків, можуть скачати його інтернет-версію.

Головну роль у кліпі зіграв відомий рівненський художник, картини якого знаходяться в галереях та приватних колекціях США, Європи та країнах колишнього Радянського Союзу – Дмитро Литовка.



Павло Табаков презентував новий лірично-романтичний кліп




Після презентації кліпу музиканти не зупиняються на досягнутому.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ