Ми у Facebook
22.05.2014, 23:41

Програма "Ранкова кава": у новому випуску - про бізнес, податки і... довіру [+Фото]

Гостею нового випуску програми "Ранкова кавa", зйомки якого відбулись днями, стала приватний підприємець, податковий консультант Олена Хотенко.
Чого очікував бізнес від Майдану і чи справдились ці очікування? Яка система оподаткування була б оптимальною для України і що робити з чинним Податковим кодексом? Що потрібно змінити насамперед у стосунках між владою та підприємцями? І чому самої лише зміни керівника податкової адміністрації недостатньо для формування сприятливого бізнес-клімату для платників податків? Про все це та багато іншого - у відвертій розмові ведучої програми "Ранкова кава" Ольги Данилюк із приватним підприємцем, консультантом з питань оподаткування Оленою Хотенко.

Олена ХОТЕНКО: Жінка, яка дарує гармонію

Олена Хотенко має чималий стаж роботи в органах державної податкової служби. За 12 років пройшла шлях від старшого ревізора-інспектора до заступника голови податкової адміністрації. На цій посаді працювала у Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях, а згодом обійняла посаду заступника начальника Державної податкової адміністрації в Автономній республіці Крим. Отож, про податкову систему України та необхідні для бізнесу зміни говорить фахово, предметно і переконливо.

Дивіться запис розмови з Оленою Хотенко у рубриці "Ранкова кава" на порталі OGO.ua вже найближчими днями!

Партнер програми "Ранкова кава" - ресторація "Шкварочка"





На правах реклами