Ми у Facebook
27.05.2014, 15:09

Талановиті діти Рівного отримають подарунки

Кожна дитина обдаровна по своєму, головне вчасно розкрити її талант. Цьогоріч рівненські школярі здобули 13 перемоги на обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.
Міська влада підтримує обдарованих учнів та їх наставників. Щорічно переможцям міських олімпіад вручались від міського голови цінні подарунки, книги. За перемоги на всеукраїнському та обласному рівні кращі школярі отримують іменні стипендії, а педагоги – матеріальну підтримку.

Рівненські школярі з року в рік демонструють високий рівень знань, умінь і навичок, гідно представляючи місто на всеукраїнському та обласному рівні. Ось і цьогоріч на обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 106 школярів вибороли 123 перемоги.

Рівне: 26 травня - вибори ректора НУВГП

Маючи 8 перемог на міських олімпіадах, учень ЗОШ №27 Агунович Володимир здобув 6 перемог обласного та 2 всеукраїнського рівнів.

А на обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук 130 учнів, представників міста Рівного, вибороли 156 перемог, що становить біля 40% від усіх перемог серед районів області.

Особливо відзначились юні науковці природничо-математичного ліцею «Елітар», які у конкурсі МАН здобули 39 перемог.

Рівненська «Полісяночка» відзначила 25-річчя

А учениця випускного класу цього ліцею Остапчук Карина, представивши на обласний конкурс 5 науково-дослідницьких робіт, здобула 4 перемоги у секціях мовознавства, аерофізики та космічних досліджень, технології програмування і експериментальної фізики.

Юні рівняни, представляючи область на всеукраїнському рівні, впевнено підтверджують високий рівень знань: 11 призових місць у предметних олімпіадах та 18 у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт. Це майже половина всіх перемог, які має Рівненська область на всеукраїнському рівні. Особливо відзначились учні гуманітарної гімназії, СпШ № 15, ЗОШ №№ 22, 27, НВК № 19, «Колегіум», школи «Центр надії» та ПМЛ «Елітар».





На правах реклами