Ми у Facebook
28.05.2014, 11:02

Рівненщина: сміттєпереробний завод відновить роботу, якщо підвищить тариф

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок повідомив про те, що для того, щоб запрацював сміттєпереробний завод потрібно у тариф на вивезення сміття включити вартість сортування.
Щодо відновлення роботи Рівненського сміттєпереробного заводу ведеться чимало дискусій. Остання інформація з цього питання - для того, щоб запрацював сміттєпереробний завод потрібно у тариф на вивезення сміття включити вартість сортування.

Рівне знову залило: через калюжі не можна перейти дорогу [ФОТОФАКТ]


- Ми відправили лист до інспекції по цінам з тарифом на вивезення сміття. Ми маємо переходити на європейський тип сортування сміття, - розповів голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок. - Ми запропонували свій варіант вирішення цього питання. Далі чекаємо реакції інспекції по цінам та органів місцевого самоврядування.

Талановиті діти Рівного отримають подарунки

Також Сергій Рибачок розповів, що тариф може підвищитися на 30-40%, але це не остаточне рішення, адже інспекція перевіряє це питання.

До слова, з 1 грудня у зв’язку з відсутністю встановленого тарифу на переробку сміття Рівненський сміттєпереробний завод зупинив свою роботу.





На правах реклами