Ми у Facebook
28.05.2014, 11:40

У Рівненському "воднику" обрали ректора

У Національному університеті водного господарства та природокористування відбулася конференція трудового колективу, на якій обрали претендента на посаду ректора. З 360 делегатів на конференції були присутні 345. Більшість з них підтримали Віктора Мошинського.
В оголошеному 25 березня цього року Міністерством освіти і науки України конкурсі щодо зайняття посади ректора НУВГП виявили бажання взяти участь три претенденти. Усі вони відповідають висунутим вимогам – доктори наук, професори, люди з великим викладацьким та науковим досвідом. До того ж усі троє працюють в університеті, добре відомі колективу. Окрім виконуючого обов'язки ректора університету Віктора Степановича Мошинського, документи подали завідувач кафедри автоматизації, електротехнічних та комп'ютерно-інтегрованих технологій Володимир Володимирович Древецький та завідувач кафедри менеджменту Леонід Федорович Кожушко.

Талановиті діти Рівного отримають подарунки

Претенденти представили громаді свої програми, відповіли на запитання присутніх, що стосувалися переважно шляхів покращання економічного стану університету та роботи студентського самоврядування, подолання фінансових зловживань між викладачами та студентами. А прихильники кожного з кандидатів на посаду ректора, в тому числі і студентство, виступили перед делегатами з передвиборчою агітацією та запропонували присутнім підтримати свою кандидатуру на посаду ректора.

- Так, із 360 делегатів, відповідно до Статуту, на конференції трудового колективу були присутні 345. У підсумку, як повідомив голова лічильної комісії Олександр Дмитренко, за кандидатуру В.В.Древецького віддали свої голоси 63 делегати (17,5%), за Л.Ф.Кожушка - 38 (10,5%) і за В.С.Мошинського - 240 (66,7 %), - повідомляє офіційний сайт університету. - Конференція прийняла одноголосно рекомендації Міністерству освіти і науки України щодо кандидатури Мошинського Віктора Степановича на вакантну посаду ректора Національного університету водного господарства та природокористування.



Рівне: 26 травня - вибори ректора НУВГП

ДОСЬЄ

Мошинський В.С. – доктор сільськогосподарських наук, професор народився 29 вересня 1965 р. у м. Рівне.

У 1989 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства та отримав кваліфікацію інженер-гідротехнік. З 1990 року по 1993 рік навчався в аспірантурі Українського науково-дослідного інституту гідротехніки і меліорації (м. Київ), де і захистив кандидатську дисертацію. Після закінчення докторантури у Рівненському державному технічному університеті захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук.

Має в своєму доробку 122 наукові і науково-методичні праці. Реалізував ряд проектів, у тому числі грантові, міжнародні (ООН, ГЕФ, Шведського інституту технологій), національні та регіональні. Підготував двох кандидатів сільськогосподарських наук.

З 1995 року працює у «водному» університеті на посадах доцента кафедри агрохімії, ґрунтознавства та землеробства (1995-2003), професора кафедри землеустрою, геодезії та геоінформатики (2005-2013), завідувача кафедри землеустрою, кадастру, моніторингу земель та геоінформатики (2013-2014).

Обіймав посаду проректора з науково-педагогічної та методичної роботи (2003-2005).





На правах реклами