Ми у Facebook
29.05.2014, 11:42

Хто очолить Рівненську ОДА, якщо Президент - Порошенко?

Відповідь на це запитання дав у прямому ефірі ток-шоу "Доба вибору" на телеканалі "Рівне 1" народний депутат України Віталій Чугунніков, який очолював виборчий штаб Петра Порошенка на Рівненщині.
Досвід двох останніх президентських виборів показує, що керівник обласного штабу кандидата-переможця безпосередньо впливає на призначення голови облдержадміністрації - так, у 2005 році Рівненську ОДА очолив керівник штабу Віктора Ющенка на Рівненщині Василь Червоній, а 2010-му - Василь Берташ, який керував виборчою кампанією в області Віктора Януковича. Тож нардепу Віталію Чугуннікову в ефірі "Доби вибору" поставили запитання щодо його оцінки перспектив призначення нового голови Рівненської облдержадміністрації у випадку, якщо Петро Порошенко стане Президентом.

У Рівному проголосувало 74% виборців

Віталій Чугунніков заявив, що прогнозує серйозні кадрові зміни у вертикалі влади. Проте, зазначив, що на посаду голови Рівненської ОДА він не претендує і планує й надалі працювати народним депутатом України. "Я залишуся працювати у Києві", - наголосив він.

Результати виборів: як голосували у регіонах України

На уточнююче запитання, чи мають, на його думку, шанс очолити Рівненську ОДА такі активісти партії "УДАР" на Рівненщині як голова виконкому обласної організації "УДАРу" Олексій Муляренко або ж заступник керівника обласного штабу Петра Порошенка Анатолій Сидорук, Віталій Чугунніков відповів, що обидва політики, на його думку, мають достатній досвід, аби претендувати на керівні посади. При цьому він дав зрозуміти, що висловлюватиме власну думку щодо майбутніх призначень на Рівненщині, проте вирішувати, звісно ж, - майбутньому Президенту.

Позачергові вибори Президента України 2014 року: що буде далі

Відео розмови у прямому ефірі "Доби вибору" на телеканалі "Рівне 1" - на OGO.ua.





На правах реклами