Ми у Facebook
29.05.2014, 13:41

У Рівному відкрили ресторан, де навчатимуть офіціантів

У «Рівненському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» відкрили нову лабораторію–ресторан. Займатись у ній одночасно зможе 210 учнів навчального закладу. Там створено за усіма державними стандартами і робочу зону для приготування їжі, і два повноцінні зали для сервірування столів та подачі страв.
Першими гостями у сучасному навчальному ресторані побували керівники області. За словами заступника голови Рівненської ОДА Олександра Савчука, нова навчальна база допоможе готувати справжніх професіоналів своєї справи, аби вони ставали достойними працівниками у багатьох ресторанах не лише нашої області.



Острозьких ліцеїстів навчали стріляти на Рівненському полігоні

Навчальний комплекс створили за 6 місяців. Його вартість 830 тисяч гивень. За ці кошти придбали якісне обладнання та інвентар, необхідний для навчання. За словами заступника начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Петра Коржевського, подібна навчальна база перша і єдина в області. Тут майбутні офіціанти, бармени, кондитери та кухарі зможуть вдосконалювати свої вміння.


Талановиті діти Рівного отримають подарунки


Крім цього, діючий ресторан зможе працювати ще й на замовлення. Тут усі охочі рівняни зможуть відсвяткувати ювілей чи влаштувати бенкет.
У планах закладу – відкрити ще й готельно- спортивний комплекс для учнів. Втім, реалізувати задуми вдасться вже в наступному році.






На правах реклами