Ми у Facebook
29.05.2014, 16:32

У Криму немає сезонної роботи

Стало відомо, що кількість вакансій у Криму збільшилась у кілька разів, якщо порівнювати із зимовим періодом.
Згідно із дослідженням Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, у квітні й травні цього року кількість вакансій у Криму сягнула близько 1500 вакансій на місяць. На тлі загального падіння ринку праці в Україні, Крим займає друге після Києва місце за кількістю вакансій. У січні-березні було найкритичніше падіння ринку - до 300-400 вакансій на місяць.

Згідно дослідження, в 2014 році кількість сезонних вакансій скоротилася майже вдвічі. Кількість сезонних вакансій у інших регіонах лишилась на рівні минулого року, а це, враховуючи негативну динаміку ринку праці, можна назвати позитивним показником.

Робота у Рівному станом на 27 травня: свіжі оголошення

Кількість пропозицій по роботі знаходиться на рівні попереднього року за рахунок нових російських роботодавців. Сьогодні набір персоналу здійснюється новими гравцями ринку, в той час як українські компанії все частіше припиняють свою роботу на півострові, скорочуючи персонал. Таким чином, разом із активним зростанням кількості вакансій можна спостерігати значно більше зростання кількості резюме від вільних спеціалістів. Так, якщо в квітні 2013 року було 1077 актуальних резюме, в травні — 902, то в цьому році шукають роботу майже в чотири рази більше спеціалістів: у квітні — 3977, а в травні — 4329.

Зняти житло у Рівному: свіжі оголошення

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в травні 2014 року.





На правах реклами