Ми у Facebook
30.05.2014, 08:00

Гороскоп на 30 травня: час показати характер

Активний, енергійний день, коли хочеться швидко залагодити всі справи. Можливі проблеми через надмірну грубість, натиск, зайво випитий алкоголь.
Астрологічний прогноз: 30 травня 2014, п’ятниця.

3 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків/Рака (перша чверть, росте).

Незважаючи на кінець робочого тижня, сьогодні розслаблятися не варто. Та й мало хто зможе всидіти на місці. Конкретних результатів досягнуть активні, цілеспрямовані люди.

Сьогодні більше виграють сила і натиск.

Гороскоп на тиждень 26 травня – 1 червня

На роботі, вдома і в політиці можна швидко вирішити купу дрібних питань. Добре домовлятися, поводити наради, тренінги, переговори, вирушати у короткі поїздки.

Зверніть увагу на всі нові запрошення, пропозиції, проекти – більшість з них може виявитися дуже вигідними і перспективними. Добре вирішувати принципові ділові та фінансові питання, можна знайти нову роботу.

Якщо щось збираєтесь принципово змінити в своєму житті – робіть це вже зараз!

Здивуйте оточуючих своєю активністю, ініціативою, знаннями, талантами. Нехай це зараз не спрацює так, як ви хочете, не всі ваш виступ зрозуміють правильно... Але всі запам’ятають, що ви здатні на вчинок, що ви не такі прості й слабкі.

Пасивність і сумніви, надія на те, що «все утрясеться», ні до чого позитивного не приведуть. Який вантаж старих проблем, «хвостів», «гріхів», шкідливих звичок залишите без уваги, такий доведеться тягнути на собі ще один місяць.

Як поставите себе у сім’ї, колективі та суспільстві, так поставляться і до вас.

Вечір підходить для незвичного сімейного відпочинку, романтичних побачень. Але зверніть увагу на почуття та емоції своїх половинок та домочадців. Не образьте когось своєю грубістю та натиском.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами