Ми у Facebook
02.06.2014, 10:18

Депутат Рівнеради Анатолій Чугуєвець вийшов з Люстраційного комітету

Депутат Рівнеради Анатолій Чугуєвець написав заяву про вихід з Люстраційного комітету Рівненщини. Депутат просить на засіданні 2 червня розгялнути його заяву про припинення його членства.
Заява

Я, Чугуєвець Анатолій Олксандрович, будучи безпартійним, увійшов до складу Люстраційного комітету в Рівненській області, як представник масивів Новий Двір та Басів Кут від громадської організації "Новодвірська Родина".

Як член "Люстраційного комітету", я активно і в повному обсязі виконував свої обов'язки в комітеті, однак, виходячи з ситуації, яка склалася спочатку в середині, а згодом і навколо "Люстраційного Комітету в Рівненській області", а саме:

- Невизначеність в законодавчому полі статусу та критеріїв роботи самого "Люстраційного комітету", ми подібні до людей, що плавають в басейні без води - води немає, а ми плаваємо

- Перебування у комітеті осіб, які пишаються своїм перебуванням в КПСС

- Непорозуміння з пресою

Люстраційний комітет Рівненщини люструватиме головного ДАІшника Семенюка

- Постійні чвари між членами "Люстраційного комітету"

- Нестриманість та неодноразові бійки з присутніми в залі людьми

- Розправа чи виключення позастатутними нормами "незручних" людей з комітету, та ганебні прийняття рішення про видворення з залугромадськості призвели до того, що на рівні свідомості більшості мешканців нашого міста та області, а також посадовців різних рівнів "Люстраційний комітет" втратив довіру

Також анатолій Чугуєвець зазначив в своїй заяві про те, що у такому складі комітет не має права працювати і взагалі називатися "Люстраційним комітетом".

Павла Ульяновського виключили з Люстраційного комітету Рівненщини за негідну поведінку

Сьогодні, 2 червня, відбудеться чергове засідання люстраційного комітету Рівненщини, де стане відомо, яке рішення щодо заяви депутата Рівнеради приймуть люстратори.





На правах реклами