Ми у Facebook
03.06.2014, 15:41

Для таборів Рівненщини потрібно більше реклами [+Відео]

Власні інтернет-сторінки мають лише декілька рівненських таборів, а про інші досить важко знайти якісну та чітку інформацію. Тому необхідно їх більше рекламувати, вважають у міністерстві соцполітики.
Власні сторінки в Інтернеті мають лише два дитячі оздоровчі заклади Рівненської області: "Агатівка" та "Веселка". Багато інформації в соціальних мережах є про діяльність "Агатівки", "Веселки", "Корчагінця", "Електроніка-Рівне", "Джерельця" та "Берізки". Про решту - повідомлення містяться тільки на інформаційних порталах, повідомляє прес-служба ОДА.

Враховуючи той факт, що мережа дитячих закладів оздоровлення в Криму скоротилася на 122 одиниці, потрібно краще рекламувати свої, у яких комфортно відпочиватимуть діти як зі Сходу країни, так і з Криму.

Рівненський "Електронік" вже готовий приймати дітей

Про це повідомив в.о. начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ліпський на засіданні координаційної ради з питань організації і проведення відпочинку та оздоровлення дітей області.

А тому Міністерство соцполітики рекомендує дитячим закладам оздоровлення та відпочинку створити Інтернет-сторінки та групи санаторно-оздоровчих закладів в соціальних мережах, де розміщувати інформацію про свою діяльність.

Скільки коштуватиме оздоровлення дітей Рівненщини у 2014 році

Це допоможе швидко та якісно поширити інформацію про мережу оздоровчих закладів області. Саме зараз в таборі «Електронік» оздоровлюються школярі з Луганську.






На правах реклами