03.06.2014, 22:52

ВІДЕО - Майстер-клас з приготування тірамісу від італійського кухаря Андреа Піраса

Італійський кухар Андреа Пірас провів для рівненських журналістів майстер-клас з приготування тірамісу. Відтепер ознайомитися з приготуванням цього італійського десерту можете і ви за допомогою відеоуроку.
Українські аналоги тірамісу надто тверді. За справжнім рецептом десерт має бути м'яким, аби їсти його ложкою, а не різати на шматки наче торт.

Найголовніше у приготуванні десерту - піна (сніг, як каже Андреа). Головне правильно збити білки з цукром окремо та жовтки збити з сиром маскарпоне.


ВІДЕО - Майстер-клас з приготування тірамісу від італійського кухаря Андреа Піраса




До теми:

Для рівненських журналістів провели майстер-клас з приготування тірамісу [Фото+Відео]

Більше фото
Щасливе Рівне