Ми у Facebook
05.06.2014, 15:17

З 51-ої механізованої бригади демобілізують півсотні військових

Близько півсотні військовозобов’язаних волинян із 51-ої ОМБ можуть демобілізувати. Перш за все, додому поїдуть військові, які мають проблеми зі здоров’ям. Про це інформує Волинський інформаційний портал.

Волинський обласний військовий комісаріат подав 50 заяв на демобілізацію військових. Документи 5 червня передали на полігон Широкий Лан, що на Миколаївщині, адже саме там наразі перебуває приблизно 4,5 тисячі мобілізованих волинян, повідомляє volynpost.com

Депутат луцької міської ради Олександр Пиза передав командуванню полігону Широкий Лан заяви на демобілізацію півсотні військовозобов’язаних волинян із 51-ої ОМБ. Зумовлено це певними юридичними та медичними підставами.

51-у механізовану бригаду передислокують із «гарячої точки»

Комісаріат визнає, що під час мобілізації були недопрацювання, а тому до війська забрали тих, які не мали б там бути. Командування миколаївського полігону перевірить заяви та зробить висновки.

Відпускатимуть військових, які мають проблеми зі здоров’ям. Крім того, вже почали формуватись списки військових, які мають трьох і більше дітей. Їх теж обіцяють демобілізувати.

На Донбасі загинули 9 військових з Волині

Нагадаємо, що раніше планували повернути додому тих військовослужбовців, які за родинними обставинами не мають змоги надалі проходити службу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ