Ми у Facebook
07.06.2014, 08:00

Гороскоп на 7 червня: вперед у минуле

Активний день. Добре займатися домашніми справами, господарством, спілкуватися з батьками, звертатися до історії, національних і родинних традицій. Багато спілкування і зайвих рухів. Нові справи починати не варто.
Астрологічний прогноз: 7 червня 2014, субота.

10/11 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте).

Дуже вдала перша половина дня. Використайте її для того, щоб швидко завершити дрібні справи, довести до логічного фіналу раніше розпочаті проекти. Потім зробити це буде набагато складніше. Та й голова буде зайнята зовсім іншим.

Гороскоп на тиждень 2 - 8 червня

За нові довготривалі справи краще не братися. Кардинальні зміни та перестановки не бажані. Переговори та домовленості ненадійні. Оформлення документів може наштовхнутися на якісь помилки, відсутність потрібного підпису (а чиновник чи начальник буде аж наступного тижня). Або ж, якщо вам більше подобається не результат, а сам процес – вперед! Астрологи попереджають: наступні три тижні, починаючи із 7 червня, – так званий період Ретроградного Меркурія, що часто повертатиме нас назад, до стартових позицій, спонукатиме щось міняти, переробляти, виправляти, скасовувати, відмовлятися від своїх слів…

Сьогодні ми часто будемо повертатися до минулого – щось згадувати, щось відновлювати, пробувати освіжити давні стосунки.

Добре допомагати дітям, спілкуватися з батьками, миритися, залагоджувати давні родинні конфлікти, відвідувати могили предків.

Час від часу варто повертатися до своїх коренів, щоб зрозуміти своє можливе майбутнє…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: июнь 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ