Ми у Facebook
11.06.2014, 11:35

На Рівненщині проживає більше 150 сімей із Криму та Сходу України

Складна ситуація в Криму та на Сході країни змушує людей полишати свої домівки та змінювати місце проживання. Такі сім’ї-біженці проживають і на Рівненщині.
Станом на 10 червня на Рівненщині зареєстровано 113 родин з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. З них 95 – цивільні, і ще 18 сімей військовослужбовців. 44 родини приїхали на Рівненщину з дітьми.

Про це сьогодні повідомив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Савчук на засіданні обласної координаційної ради щодо надання допомоги жителям Автономної Республіки Крим, міста Севастополь, інших регіонів України, які приїхали на тимчасове перебування до Рівненської області.

На Рівненщині військовослужбовцям виділять 550 гектарів землі

Ще 53 родини приїхали на Рівненщину зі Сходу України. Це мешканці Харківської, Луганської та Донецької областей.

«В основному сім’ї проживають у своїх родичів, друзів або ж винаймають житло. У разі необхідності їм на перший час надається житло в гуртожитках. Усі родини забезпечені соціальним супроводом, діти влаштовані у дитячі садочки та навчальні заклади, належні соціальні виплати виплачуються без затримок у встановленому законом порядку», - зауважив Олександр Савчук.





На правах реклами