Ми у Facebook
11.06.2014, 19:30

У Рівному визначать «Кращу фотографію, що об’єднує»

11 червня відбулась презентація фотопроектів «Третій Кубок Рівного з фотомистецтва» та «Дев’ятий Міжнародний Салон художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову-2014».
- Щороку у Фотовернісажі беруть участь фотомайстри майже з 60 країн світу, засвідчуючи свою миролюбність та повагу до нашої держави, - розповідає організатор проектів, рівненський фотохудожник Олександр Харват. - Події останніх місяців в Україні сколихнули громадськість усього світу. Зовнішня агресія, внутрішні чвари політиків, воєнні дії та непорозуміння на півдні та сході країни … Що буде далі? Ми не хочемо війни, ми прагнемо Миру, ми хочемо достатку та достойного рівня життя. Митці усього світу засобами фотомистецтва докладають до цього всі свої зусилля.

ФОТО: "Фотовернісаж на Покрову-2013" у Рівному

Цьогоріч, окрім традиційних номінацій проектів, членами міжнародного журі та за участі представників ЗМІ буде визначено «Кращу фотографію, що об’єднує», за яку автор отримає спеціальний приз. Також серед нових номінацій тема «Майдан» та події з «гарячих точок» нашої держави.

"Бурштинова" фотосесія журналістів "ОГО": фото Олександра Харвата





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ