Ми у Facebook
13.06.2014, 17:50

У Рівному відбудеться третій фестиваль ковалів «Металеве серце України 2014»

Уже втретє цього літа у Рівному пройде міжнародний фестиваль ковальського мистецтва «Металеве серце України 2014». Цьогоріч фестиваль відбудеться 30-31 серпня 2014 року.
"Теми та ідеї наших фестивалів виникають не просто так. Вони народжуються у думках організаторів. Обговорюються упродовж року і затверджуються усією командою. Перший фестиваль зародився із любові до металу, із поваги до людей, які невпинно дивують нас своєю творчістю – до ковалів, тому і працювали усі над виготовленням головної скульптури «Металеве серце 2012».

Наступний фестиваль був присвячений жінці. Жінці, яка дарує тепло, натхнення, яка є музою для тих, хто творить. Центральною композицією другого фестивалю стала «Даринка 2013» .

Тому, поєднавши ідеї обох фестивалів, а саме: любові та жінки, виник новий задум: присвятити третій фестиваль дітям. Адже саме діти не можуть обійтися без любові, тепла та турботи", - розповідають оганізатори фестивалю.

Отже, тема третього міжнародного фестивалю: «Дитячі пустощі».



На закритті ковальського фестивалю відкорковували пляшки щойно зробленим штопором

Цьогоріч завданням ковалів буде: викувати на майдані фестивалю дитячу іграшку розміром 20*30 см, яка потім ввійде в композицію головної скульптури.

Також оголошується конкурс ковальської скульптури «Мій незвичайний друг».

У Рівному вперше пройде виставка фіалок

Основні вимоги до конкурсу:

- анімалістична пластика;
- синтез матеріалів;
- висота не менше 1-го метра та не більше 1,5-а метра. Ширина роботи довільна.Проводитись конкурс та суддівство буде за тими ж принципами та умовами, що й на попередньому фестивалі.

Незмінними організаторами дійства є ПП «Рівнебудпостач».

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном:
(096) 254-59-43 – Марина.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ