Ми у Facebook
16.06.2014, 10:32

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": гостя - Лілія Москальова [+Відео]

Відома у Рівному громадська активістка, голова обласної організації Української національної консервативної партії Лілія Москальова стала гостею політичного ток-шоу "ТелеМайдан", яке вийшло в ефірі телеканалу "Рівне 1" 12 червня. Перегляньте відеозапис ефіру!
Тема розмови ведучих Віталія Голубєва та Ольги Данилюк з гостею студії - життя після Майдану, будівництво нової країни. Що потрібно змінити насамперед, аби почати жити по-новому, як прагнуть того мільйони українців, що прийшли на вибори 25 травня? Люстрація по-рівненськи, діяльність громадських активістів, останні резонансні призначення - про все це йшла розмова у студії "ТелеМайдану".

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": гості - Микола Панащук та Олександр Бабат

Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівненщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівненська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.

Дивіться відеозапис програми!






На правах реклами