Ми у Facebook
17.06.2014, 08:00

Гороскоп на 17 червня: кожному – що заробив і заслужив

Вдасться подолати труднощі особистого характеру і пройти випробування, якщо будете діяти самостійно і на перше місце ставити здоровий глузд. Стримуйте негативні емоції, робіть усе, щоб згладити гострі кути!

Астрологічний прогноз: 17 червня 2014, вівторок.

20 місячна доба. Місяць у знаку Водолія (третя чверть, спадає).

Активний і навіть дещо агресивний робочий день. Вдасться виправити деякі помилки і навіть вирішити провальні питання - якщо не станете робити вигляд, що ви тут ні при чому. Поганий варіант – формально підходити до своїх обов’язків, ще гірший - шукати винних, «лохів», «стрілочників».

Буде складно тримати під контролем свої та чужі емоції. Сконцентруватися на роботі, навчанні, бізнесі, кар`єрі заважають протиріччя та конфліктні ситуації.

Гороскоп на тиждень 16 – 22 червня

Можливі розчарування, заважатиме відчуття того, що ви йдете не тим шляхом, обрали не ту мету, опинились у колі не тих людей…

Покупки здаватимуться невдалими, подарунки та сюрпризи – нещирими та недоречними.

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

У першій половині дня приведіть в порядок свої думки, спокійно поставтесь до критики та навіть звинувачень. Будьте самостійні, адже у вас є своя думка і своя правда! Частіше проявляйте особисту ініціативу. Більше творчості та кмітливості! Але без скандалів і агресії! Шукайте позитивні моменти й вигідні можливості буквально в усьому!

Друга половина дня більш спокійна і раціональна, саме час для примирення, пошуків компромісу, обговорення важливих питань з колегами та партнерами, начальством та підлеглими, родичами, близькими людьми.

А ввечері можна розслабитися, відпочити і навіть з келихом шампанського відсвяткувати день перемоги над собою )

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: июнь 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ