Ми у Facebook
17.06.2014, 14:31

Чи відповідатиме Анатолій Юхименко за оздоровлення дітей-інвалідів Рівненщини?

Дискусія на цю тему виникла під час розгляду на сесії Рівненської обласної ради 17 червня питання продовження контракту з директором обласного центру організації оздоровлення та формування здорового способу життя дітей та молоді Рівненської обласної ради.
"Забезпечення організації, координації та фінансування відпочинку та оздоровлення дітей соціально незахищених категорій. Організація відпочинку та дозвілля дітей та молоді. Пропагування здорового способу життя", - так офіційно сформульовані завдання установи, з директором якої Богданом Янчевським депутатам облради запропонували продовжити контракт. Між тим, депутат облради Анатолій Юхименко висловив думку про те, що обласний центр організації оздоровлення та формування здорового способу життя дітей та молоді - одна з тих установ, які можна було б скоротити. Натомість депутат Віктор Ольховик запропонував колезі в такому разі самому взяти на себе відповідальність за оздоровлення дітей-інвалідів Рівненщини. Анатолій Юхименко тим часом продовжив наполягати на своєму сумніві у виправданості існування вищезгаданого центру.

Де дітям відпочити влітку: повна інформація про дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Рівненської області

Питання доцільності існування центру знялось лише після виступу заступника начальника відділу у справах сім'ї та молоді облдержадміністрація Віталія Ліпського - його пояснення таки задовольнили Анатолія Юхименка. Відтак, із директором центру Богданом Янчевським контракт продовжили, а на питанні доцільності подальшого існування установи поставили крапку.

Чи продовжать контракт з директором Рівненського краєзнавчого музею?





На правах реклами