Ми у Facebook
18.06.2014, 08:13

Зустрілись на Майдані – оженились на Рівненщині

Нещодавно на Рівненщині створилася ще одна сім’я. Але сім’я не проста, а та, створення якої зародилося в тяжкі хвилини на київському Майдані.
Революція Гідності змінила усіх нас, змусивши інакше сприймати життя, цінувати кожну його хвилину та намагатися бути кращими хоч у чомусь. Але тієї зими на Майдані зароджувалася не лише оновлена держава, а й щирі, найкращі у світі почуття, пише zdolbunivcity.net.



Які слова подарували Україні Майдан і війна

Все було зовсім так, як у фільмах про війну: вони зустрілися на барикадах. Їм було про що говорити, вони одразу зрозуміли один одного, бо й мета була тоді єдиною. А згодом – він у найгарячіші хвилини на передовій, а вона – вона усюди. Разом з колежанками готували їжу для стомлених хлопців, формували все нові й нові групи тих, хто вирушав на підтримку Майдану, стояли пліч-о-пліч, коли «Беркут» стискав кільце навколо майданівців у моторошну ніч на 11-те грудня.



Зворушливі вірші про Україну, Батьківщину та її мужніх синів

На щастя, вони обоє повернулися звідти неушкодженими. З болем за тих, хто тепер чатує на небесах, та з великим коханням. А 9 червня рідні, давні друзі та ті, що стали близькими однодумцями у буремному Києві, кричали «гірко» Тетяні Кирилюк та Юрію Рожку – патріотам-самооборонівцям, новій українській родині, яка народилася на Майдані.





На правах реклами