Ми у Facebook
23.06.2014, 18:02

Про створення інтер'єру вашої оселі – у програмі «Ранкова кава» [Анонс]

У новому випуску програми «Ранкова кава» поговоримо про створення дизайнерських інтер'єрів, виготовлення індивідуальних меблів та про професію дизанера в цілому. На розмову з ведучою програми Ольгою Данилюк завітала Оксана ІВАНОВА, керівник дизайн-студії «WOODMANN design».
- Наша студія “WOODMANN design” займається дизайном інтер'єрів. Сюди входить дизайн маленьких квартир, великих будинків, також це може бути оформлення офісів, кафе, салонів. І плюс до цього ми можемо самі створити та виготовити індивідуальні меблі під конкретний інтер'єр, - розповіла у "Ранковій каві" Оксана Іванова. І не лише розповіла, а й продемонструвала зразки дизайнерських робіт “WOODMANN design”!


Більше про проект "Ранкова кава"


Деякі з них ви можете переглянути вже зараз...







«Ранкова кава» у Facebook: завітайте до нас на сторінку!

А дізнатись більше про можливості студії “WOODMANN design” ви можете на її сайті www.woodmann.com.ua або написавши на сторінку студії в соціальній мережі: www.facebook.com/WoodmannDesign



Дивіться відео програми "Ранкова кава" з керівником дизайн-студії «WOODMANN design» Оксаною Івановою вже найближчими днями на OGO.ua - і нехай у вашій оселі, у вашому житті стане ще більше краси і затишку!





На правах реклами