Ми у Facebook
24.06.2014, 07:50

Гороскоп на 24 червня: час пізнавати світ!

День буде багатий на різні події, гострі вислови та несподівані витівки. Добре навчатися, мріяти по майбутнє, налагоджувати нові контакти, вирушати у далекі подорожі. А от з грошима, документами та агресивними людьми будьте обережні.

Астрологічний прогноз: 24 червня 2014, вівторок.

27 місячна доба. Місяць у знаку Тельця/Близнюків (четверта чверть, спадає).

Неспокійний, непростий може видатись цей вівторок. Але тим він і цікавий для багатьох людей, які люблять ризикувати, перемагати, розширювати поле своєї діяльності та сфери свого впливу.

Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный

Розраховуйте на власні сили. Ініціатива вітається, якщо вона не буде надто нав’язливою, не створюватиме дискомфорт і не надто «напружуватиме» близьких людей, друзів, колег.

Проблеми можуть виникнути у недисциплінованих, несерйозних, необачних людей, які звикли плисти за течією і жити за чужими спинами.

Сьогодні хтось може нагадати про борги. Якщо є можливість – віддайте. Або принаймні пообіцяйте зробити це найближчим часом.

Добре навчатися, пізнавати світ, опрацьовувати нову інформацію, спілкуватися з начитаними людьми, мріяти про високі матерії, а також готуватися до спільної відпустки, цікавої подорожі.

Від купівлі модного одягу, взуття, статусних «девайсів» та прикрас варто утриматись. Адже покупки можуть розчарувати, не сподобатись рідним та коханим, ще й швидко набриднути чи зіпсуватись…

Гороскоп на тиждень 23 – 29 червня

Після обіду краще прикусити язичок. Це дуже важко, але необхідно, щоб не образити ближнього і не зіпсувати своє майбутнє.

Вечір добре було б провести у тісній компанії за смачним столом і приємною бесідою. Корисні водні процедури, прогулянки на свіжому повітрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: июнь 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года

Фото: marina-dorih.ru





На правах реклами