Ми у Facebook
26.06.2014, 10:04

"Часто допомогу для армії можна побачити на ринку", - рівненський військовий зі сходу

Соціальні мережі дозволяють поспілкуватися з тими, хто зараз боронить нашу країну на сході. Вони - звичайні хлопці, але з впевненістю в серці, що "хто якщо не ми боронитиме країну від ворога".
Нещодавно на телеканалі ICTV побачила сюжет про військових на сході, зокрема на блокпосту у Харкові. Там був хлопець Віктор, з Рівненщини, він настільки мужньо говорив про те, що на сході хлопці впевнено тримаються та зроблять все, щоб боронити державу, що захотілося поговорити з ним...

Потім це ж відео було розміщено в одній з груп у соціальних мережах. Запитала в коментарях, щоб знайти його. Допомогли, знайшла і тепер маю можливість дізнаватися свіжі новини не з сайтів, а з перших уст...

Жителі Рівненщини зібрали на бронежилети майже 330 тисяч гривень

Коли говоримо про підтримку армії, то важливо розуміти, що їм часто треба прості слова підтримки і, здавалося б, елементарні речі. Починаючи від білизни та берців до продуктів харчування.

Спілкуючись з Віктором, дізналася, що він служить у 80-ій аеромобільній бригаді. Зараз вони знаходяться у Ізюмському районі Харківської області.

Також він розповів, що самі військовослужбовці підтримки від людей не бачать...Чому? Та зовсім не тому, що її немає, а причина проста - часто вона до них просто не надходить.

- Ми просимо передавати речі та продукти "Новою поштою", бо так є впевненість, що командування не "загубить" його по дорозі. Крім того, часто допомогу військовим можна побачити на ринках, а не в наметах у хлопців, - розповідає Володимир.

Волинські четвертокласники просять Путіна припинити війну

Дізнавшись про це, я ще більше захотіла допомогти цим молодим хлопцям, адже вони воюють там за кожного з нас. Давайте координувати наші зусилля. Пропоную зв'язуватися зі мною через фейсбук.

А якщо ви знаєте тих, хто вже активно діє для допомоги військовослужбовцям на сході, то на OGO.ua ми розкажемо про них.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ