Ми у Facebook
05.07.2014, 09:05

ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": Світлана Богатирчук-Кривко та Юрій Супрунюк - про євроінтеграцію

Депутат Рівненської облради Юрій Супрунюк та депутат Рівнеради Світлана Богатирчук-Кривко стали черговими співрозмовниками ведучих політичного ток-шоу "ТелеМайдан" на телеканалі "Рівне 1" Віталія Голубєва та Ольги Данилюк. Програма вийшла в ефір 3 липня. Пропонуємо переглянути відеозапис розмови!
Темою розмови у студії "ТелеМайдану" стала євроінтеграція України. З огляду на підписання 27 червня економічної частини угоди про асоціацію України з ЄС, автори "ТелеМайдану" вирішили обговорити те, як вплине асоціація з ЄС на життя Рівненщини та України в цілому.

ВІДЕО: Народний депутат Юрій Благодир - на "ТелеМайдані"

Світлана Богатирчук-Кривко поділилась в ефірі "ТелеМайдану" думками про проблеми та перспективи євроінтеграції України як делегат Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, а Юрій Супрунюк - як керівник потужного підприємства "Укртехнофос", яке не перший рік працює на міжнародних ринках.

ВІДЕО: Народний депутат Микола Кучерук - на "ТелеМайдані"

Пропонуємо вам переглянути відеозапис розмови на "ТелеМайдані"!



Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівненщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівненська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ