Ми у Facebook
07.07.2014, 07:50

Гороскоп на 7 липня: вписатися в несподівані повороти подій

Вдалий день для тих, хто діятиме свідомо і самостійно. Будьте спокійні, зібрані, щоб зорієнтуватися в несподіваних ситуаціях та нових завданнях. Вдалі покупки і спілкування з близькими по духу людьми.
Астрологічний прогноз: 7 липня 2014, понеділок.

10/11 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (друга чверть, росте).

Сьогоднішній понеділок – не такий вже й важкий. У багатьох енергії достатньо, настрій бадьорий, творчо-діловий, думки зосереджені на справді важливих та практичних проблемах.

Особливо сприятливий день для нових справ, активних самостійних дій, прояву особистої ініціативи.

Маємо шанси продемонструвати свою оригінальність та унікальність, відчути себе внутрішньо вільними, незалежними. Тим більше, що сьогодні можливі несподівані повороти подій, нові завдання та виклики.

Перша половина дня продовжує настрої та плани вчорашньої неділі. Як і вчора, сьогодні краще миритися і домовлятися, ніж загострювати стосунки.

Перш ніж займатися ризикованими фінансовими, юридичними, майновими питаннями, варто включити практичний розум, інстинкт самозбереження та інтуїцію. Треба мати стовідсоткову впевненість, що ризик виправданий. Найкраще діяти не напролом, і не на емоціях, а спокійно, обмірковано, навіть приховано.

Будьте обережні з офіційними особами, представниками влади та силових структур.

Гороскоп на тиждень 7-13 липня

Вечір вдалий для спілкування з друзями та однодумцями. У сімейних та любовних стосунках можливі емоційні сплески, суперечки, переживання з дріб’язкових причин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ